Juoksu­valmennus

Räätälöin juoksuohjelmat aina asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Takaan, että mikäli asiakas harjoittelee ohjelman mukaisesti, kehitystä tapahtuu ja tulosta syntyy!

Kaikkiin ohjelmiin sisältyy alkutapaaminen, kolmen viikon välein laadittu yksilöllinen harjoitusohjelma, jossa on otettu huomioon asiakkaan toiveet ja muun elämän vaatimukset. Puhelin- ja sähköpostikonsultaatio sisältyy pakettiin koko sopimuskauden ajan.

Juoksuvalmennus 4 kk

Paketti A, 148 €/kk: alkutapaaminen, kolmen viikon välein laadittu yksilöllinen harjoitusohjelma, jossa on otettu huomioon asiakkaan toiveet ja muun elämän vaatimukset. Puhelin- ja sähköpostikonsultaatio sisältyy pakettiin koko sopimuskauden ajan.

Paketti B, 239 €/kk: sama kuin paketti A, jonka lisäksi 3 tapaamista erilaisten juoksuteemojen merkeissä.

Paketti C, 328 €/kk: sama kuin paketti A, jonka lisäksi 6 tapaamista erilaisten juoksuteemojen merkeissä.

4 kk valmennukset voidaan räätälöidä myös parivalmennuksiksi, jolloin esimerkiksi ystävät tai pariskunnat saavat toisistaan hyvää sparrausta.

Paketti A parivalmennus: 112 €/kk/hlö
Paketti B parivalmennus: 179 €/kk/hlö
Paketti C parivalmennus: 246 €/kk/hlö

Juoksuvalmennus 6 kk

Paketti A, 133 €/kk: alkutapaaminen, kolmen viikon välein laadittu yksilöllinen harjoitusohjelma, jossa on otettu huomioon asiakkaan toiveet ja muun elämän vaatimukset. Puhelin- ja sähköpostikonsultaatio sisältyy pakettiin koko sopimuskauden ajan.

Paketti B, 224 €/kk: sama kuin paketti A, jonka lisäksi 6 tapaamista erilaisten juoksuteemojen merkeissä.

Paketti C, 313 €/kk: sama kuin paketti A, jonka lisäksi 12 tapaamista erilaisten juoksuteemojen merkeissä.

6 kk valmennukset voidaan räätälöidä myös parivalmennuksiksi, jolloin esimerkiksi ystävät tai pariskunnat saavat toisistaan hyvää sparrausta.

Paketti A parivalmennus: 100 €/kk/hlö
Paketti B parivalmennus: 168 €/kk/hlö
Paketti C parivalmennus: 235 €/kk/hlö

Muut valmennukset: