Yrityksille ja yhteisöille

Onko työyhteisössänne yhteisiä liikunnallisia tavoitteita, haluaisitteko osallistua yhdessä juoksutapahtumaan ja onnistua tiiminä?

Yhteinen tekeminen parantaa viihtyvyyttä työpaikalla ja lisää tiimihenkeä. Liikkuva ja hyvinvoiva työntekijä on voimavara koko työyhteisölle. Vähentyneet sairauspoissaolot näkyvät suoraan yrityksen tuloksessa. Työntekijän hyvinvointi lisää yhteisön hyvinvointina – mitä paremmin voivat työntekijät, sitä paremmin voi myös yritys.

Tarjoan yrityksellenne ammattitaitoista juoksuvalmennusta ja kuntotestauspalveluja. Valmennus sisältää esimerkiksi juoksutekniikkaa, liikkuvuutta, lihaskuntoa sekä luennon juoksuharjoittelusta. Sisällöt räätälöidään yrityksenne toiveiden ja tavoitteiden mukaan.

Asetetaan yhdessä tavoite ja laitetaan tiiminne liikkeelle! Kunnon ohella kohenee myös yhteishenki!

Photographer: A. Petri Juola petrijuola.com

Asiakaspalaute

Pasi on käynyt luennoimassa firmamme juoksukoulujen avauksissa juoksuun ja siihen liittyvien oheistoimintojen teoriasta. Luennot ovat olleet todella mukaansa tempaavia, parisen tuntia on mennyt kuin huomaamatta. 

Pasi osaa kertoa hyvinkin teoreettisia asioita maanläheisesti ja niin että aloittelijatkin ovat sen ymmärtäneet. Oma kokemus, mitä elämä on, kun liikunta ei ole elämäntapa, auttaa ymmärtämään aloittelijoiden ongelmia. Hyvät tulokset omilla maratoneilla antaa auktoriteettia teorian tueksi.

Lujatalon puolesta suosittelen Pasia muillekin firmoille!

Sami Sairanen
Lujatalo Oy